• BAZEN ZA SVE GENERACIJE
  BAZEN ZA SVE GENERACIJE
  Zabava za celu porodicu
 • Aero masažne ležaljke
  Aero masažne ležaljke
  Biserna kupka
 • Egzotični bazen
  Egzotični bazen
  Sa pokretnim krovom

AERO-MASAŽNE LEŽALJKE U BAZENU

Oslobodite se stresa uz jedinstvene ležaljke sa aero-masažom.

Novo - Candywille

Novo - Candywille

Bestway Bazen za naduvavanje za malu decu.

NOVO - Lava Lagoon

NOVO - Lava Lagoon

Bestway Vodena igraonica - Bazen na naduvavanje

Hotel Rtanj Balašević masaža aero mlaznicama

AERO MLAZNICE

Aero mlaznice raspoređene su po podu ležaljke, a vazduh koji izlazi ispod kapica aero mlaznica obrazuje na hiljade balončića koji tretiraju telo poput učestalih vibracija. Aero masaža relaksira telo nežnom, sveobuhvatnom masažom, stvarajući osećaj da smo lakši 10-15 kg posle jednog ovakvog tretmana.

ERGONOMSKI DIZAJN

ERGONOMSKI DIZAJN

Upotreba najsavremenije tehnologije pruža uniformnu raspodelu vazduha i masaža obezbeđuje maksimalnu funkcionalnost. Ergonomski dizajn pruža maksimalnu udobnost i efikasnu masažu celog tela.

ANTISTRES

ANTISTRES

Za razliku od hidro masaže, aero masaža tretira celo telo. Aero masaža ili biserna kupka, kao je još zovu, proizvodi efekat hiljada sitnih učestalih vibracija koje imaju kao posledicu podrhtavanje i osećaj lebdenja u vodi, a priprema telo za vodenu masažu.

EGZOTIČNI BAZEN ZA SVE VREMENSKE PRILIKE

Bazen sa pokretnim krovom, posebnim hidromasažnim efektima i egzotičnim enterijerom

KRISTALNO ČISTA VODA

KRISTALNO ČISTA VODA

Briga za besprekorno čistu vodu najbitniji je deo održavanja naših bazena. Bazen ima ugrađen najsavremeniji sistem automatske dezinfekcije vode, koji uz pravilan izbor kvalitetnih hemikalija postiže željeni rezultat. U svakom trenutku voda je optimalna i savršeno čista, bez obzira na broj kupača u bazenu.

EGZOTIČNI ENTERIJER

EGZOTIČNI ENTERIJER

Ovaj jedinstveni bazen odiše karakterom i stilom. Egzotičnim enterijerijerom dominira dekorativni kamen raskošne lepote. Ambijent pruža spektakularnu atmosferu i privatnost, zadovoljiće će sva vaša čula i prirediće vam rajski užitak.

BAZENSKA RASVETA

BAZENSKA RASVETA

Neodoljiva bazenska rasveta stvara trenutke koji ostaju u nezaboravnom sećanju. Koristeći savremene tehnologije LED, Optička vlakna i Kvarcne Halogene Sijalice učinili smo da bazen, ali i njegova okolina fasciniraju izgledom u popodnevnim i večernjim časovima.

HIDRO-MASAŽNI SISTEM

Bazen poseduje najsavremeniji hidro-masažni sistem

Hidromasaža je prirodan vid masaže u kom se kao sredstvo za masažu koristi voda. Povećana temperatura vode u toku hidromasaže dovodi do jačanja imuniteta organizma, oslobađanje od napetosti i nagomilanog stresa.

VODENI SLAPOVI

Vodeni slapovi, osim dekoracije bazena, služe i za masažu vašeg tela, pošto voda koja pada deluje slično snažnoj vodenoj masaži.

NEZABORAVAN DOŽIVLJAJ

Vodeni slap zaokružuje nezaboravan doživljaj u bazenu, a tekuća voda sa svojim zvukom vam pruža ugodnu i opuštajuću atmosferu. Druženje će dobiti dodatnu dimenziju vrhunske zabave i uživanja!

GEJZIRI

Vodeni gejziri predstavljaju posebnu atrakciju koja će doživljaj “divlje vode” upotpuniti i vrlo efektnim zvukom žuborenja.

Vazdušni mehurići koji se stvaraju i podižu prema vodenoj površini, pojačavaju osećaj “lebdenja” i bestežinskog stanja tela u vodi. U dodiru sa kožom pojačavaju cirkulaciju, stoga ovakva masaža ima relaksirajući efekat.

PLAŽA SA SEPAREIMA ZA SUNČANJE

Bilo da je u pitanju porodično uživanje ili romantični odmor za dvoje…

Očekujemo vas

 • UDOBNE LUKSUZNE LEŽALJKE
 • OBEZBEĐENI PEŠKIRI
 • SOLARNI TUŠEVI

POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJU

Etno Hotel Balašević