Smeštaj u etno hotelu Balašević

Odaberite tip smeštaja koji vam odgovara

Hotel Rtanj Balašević smeštaj Hajdučka kuća

Hajdučka kuća

  • U okviru Hajdučke kuće nudimo vam udoban smeštaj u 13 soba, kapaciteta 30 ležajeva. Restoran kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i organizaciju seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje.  

Spasina kuća Rtanj Balašević

Spasina kuća

  • U okviru svog kompleksa, Etno Hotel Rtanj sa tri zvezdice nudi udoban smeštaju sobama Spasine kuće. Smeštaj je okružen prirodom i poseduje izuzetnan pogled na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom i TV-om.

Doktorova kuća Rtanj Balašević

Doktorova kuća

  • U okviru svog kompleksa, Etno Hotel Rtanj sa tri zvezdice nudi udoban smeštaju sobama doktorove kuće. Smeštaj je okružen prirodom i poseduje izuzetnan pogled na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom.

Hotel Rtanj Balašević smeštaj bungalovi

Bungalovi

  • U okviru svog kompleksa, Etno Hotel Rtanj sa tri zvezdice nudi udoban smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova. Smeštaj je okružen prirodom i poseduje izuzetnan pogled na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV-om.

Opremljenost svih soba

Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene.

Kupatilo

Kupatilo

Sve sobe su opremljene savremenim kupatilima, a u sklopu kompleksa se nalazi mini SPA

Televizor

Televizor

Sve sobe opremljene su savremenim LCD televizorima i kablovskom mrežom

WI-FI

WI-FI

Svaka soba ima internet i besplatan wi-fi