Foto Galerija

Odaberite koji vam tip smeštaja više odgovara

hotel Rtanj Balasevic slana soba

NOVO - SLANA SOBA!

  • Slana soba je specifično konstruisana prostorija u kojoj su tavanica, zidovi i pod obloženi solju, sa ciljem imitacije atmosfere prirodne slane pećine. Slana terapija (haloterapija) koristi terapijske efekte speleoterapije (od latinske reči "spelenca"- pećina). Ovo je jedan od najstarijih vidova vazdušne terapije, koji se zasniva na boravku bolesnika u slanim rudnicima ili pećinama zbog lekovitog dejstva njihove mikroklime na zdravlje čoveka.

Hotel Rtanj Balašević egzotični bazen

EGZOTIČNI BAZEN ZA SVE VREMENSKE PRILIKE

  • U sklopu smeštaja gosti Etno Hotela Rtanj Balašević mogu besplatno koristiti sadržaje ekskluzivnih wellness programa. Gostima je na raspolaganju bazen sa pokretnim krovom, posebnim hidromasažnim efektima i egzotičnim enterijerom.

Hotal Rtanj Balašević smeštaj i proslave

HAJDUČKA KUĆA

  • U okviru Hajdučke kuće nudimo vam udoban smeštaj u 13 soba, kapaciteta 30 ležajeva. Sobe su kompletno opremljene (SAT TV, telefon, kupatilo). Restoran kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje. 

Etno Hotel Rtanj Balašević

Etno Hotel Rtanj Balašević

  • Po davnom predanju, u Crnorečkoj kotlini postojalo je 9 svetih mesta. Među tih devet, ubraja se i crkva posvećena Sv.Mučenicima Makavejima. Na raskršću četiri puta, Paraćin-Zaječar-Soko Banja-Jablanica, gde je nekada bila sagrađena, srušena je prilikom prolaza novog asfaltnog puta. Međutim, na tom mestu, narod od pamtiveka 14.avgusta dolazi iz cele Timočke krajine i šire, na osvećenje devet izvora i Liturgiju Sv.Mučenicima Makavejima. Crkva podignuta na današnjem mestu je zaostavština porodice Balašević. Glavni ktitor i pokrovitelj celog projekta je Dragan Balašević.

Hotel Rtanj Balašević restoran i bar

RESTORAN I BAR

  • Prijatan enterijer, vrhunska usluga i odličan izbor jela i pića. Naša preporuka je uvek tradicionalni srpski meni. Restoran raspolaže sa oko 200 mesta. Sve naše usluge stoje vam na raspolaganju 24 sata, a naše ljubazno osoblje učiniće sve kako bi vam boravak ili samo porodični ručak ostao u lepoj uspomeni. 

Hotel Rtanj Blašević SPA centar

SAUNA, ĐAKUZI I PARNO KUPATILO

  • U sklopu kompleksa se nalazi mini SPA centar (parno kupatilo, sauna i đakuzi) i teretana.

SMEŠTAJ - Etno Hotel Rtanj Balašević

SMEŠTAJ - Etno Hotel Rtanj Balašević

  • U okviru svog kompleksa nalazi se hotel sa tri zvezdice. Etno Centar Rtanj nudi vam udoban smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova, okruženih prirodom sa izuzetnim pogledom na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, savremeno opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom.

SPORT I REKREACIJA - Etno Hotel Rtanj Balašević

SPORT I REKREACIJA - Etno Hotel Rtanj Balašević

  • Hotel Rtanj Balašević raspolaže sa 2 teniska terena na otvorenom, terenom za odbojku, košarku i mali fudbal. 

Vajat Etno Hotel Rtanj Balašević

Vajat - Etno Hotel Rtanj Balašević

  • Vajat u svom autentičnom prostoru pruža mogućnost pripreme tradicionalnih srpskih specijaliteta, organizovanje specijalnih ručkova i večera. Vajat raspolaže sa 30 sedećih mesta, a svim gostima je na raspolaganju istorija na dlanu, sa svim svojim originalnim obeležjima.

Hotel Rtanj Balašević bazen sa otvorenim krovom

Bazen sa hidromasažerima

  • U sklopu našeg wellness centra otvoren je novi bazen sa hidromasažerima. Dođite da se opustite, uživate i preporodite u kompleksu hotela Rtanj Balašević.


Posetite Rtanj
Posetite Rtanj

Čekamo vas u etno hotelu Rtanj Balašević

Rezervišite