Bazen i wellness

Najsavremeniji hidro-masažni sistem

Aero-masažne ležaljke u bazenu podstiču oslobođanje stresa. Aero mlaznice raspoređene su po podu ležaljke. Vazduh koji izlazi ispod kapica aero mlaznica obrazuje na hiljade balončića koji tretiraju telo poput učestalih vibracija. Aero masaža relaksira telo nežnom, sveobuhvatnom masažom stvarajući osećaj da smo lakši 10-15 kg posle jednog ovakvog tretmana. Upotreba najsavremenije tehnologije pruža uniformnu raspodelu vazduha i masaža obezbeđuje maksimalnu funkcionalnost. Ergonomski dizajn pruža maksimalnu udobnost i efikasnu masažu za celo telo. Za razliku od hidro, aero masaža tretira celo telo. Aero masaža ili biserna kupka, kako je još zovu, proizvodi efekat hiljada sitnih učestalih vibracija koje imaju kao posledicu podrhtavanje i osećaj lebdenja u vodi, a priprema telo za vodenu masažu. Hidromasaža je prirodan vid masaže u kom se kao sredstvo za masažu koristi voda. Povećana temperatura vode u toku hidromasaže dovodi do jačanja imuniteta organizma, oslobađanje od napetosti i efekata stresa.

Vodeni slapovi, osim dekoracije bazena, služe takođe za masažu vrata i ramena, pošto voda koja pada deluje slično snažnoj vodenoj masaži. Vodeni slap zaokružuje nezaboravan doživljaj u bazenu, a tekuća voda sa svojim zvukom vam pruža ugodnu i opuštajuću atmosferu. Druženje će dobiti dodatnu dimenziju vrhunske zabave i uživanja!

Vodeni gejziri predstavljaju posebnu atrakciju koja će doživljaj “divlje vode” upotpuniti i vrlo efektnim zvukom žuborenja. Vazdušni mehurići koji se stvaraju i podižu prema vodenoj površini, pojačavaju osećaj “lebdenja” i bestežinskog stanja tela u vodi, a u dodiru sa kožom pojačavaju cirkulaciju, stoga ovakva masaža ima relaksirajući efekat.

Postite Rtanj
Postite Rtanj

Čekamo vas u etno hotelu Rtanj Balašević

Rezervišite