Etno hotel Balašević Rtanj u saradnji sa Vladom Srbije i resornim ministarstvom, podržava akciju dodele vaučera za letovanje u Srbiji u vrednosti od 5.000,oo rsd.

Vaučere mogu koristiti svi penzioneri (visina penzije nije ograničena), zaposleni (čija primanja ne premašuju 70.000,oo rsd) i studenti.

Vaučer za subvencionisani odmor u Srbiji se može koristiti na sledeći način:

 1. Njime se mogu platiti isključivo usluge smeštaja, a ne ishrana, piće, zdravstvene i druge usluge, boravišna taksa i sl;
 2. Vaučer se može koristiti isključivo u ugostiteljskim objektima izvan mesta prebivališta i izvan mesta studiranja korisnika vaučera;
 3. Vaučer se može koristiti isključivo za smeštaj u trajanju od najmanje pet noći;
 4. Vaučer može pokriti maksimalan iznos za smeštaj u vrednosti od 5.000 dinara. Ukoliko je iznos računa za smeštaj veći, korisnik je dužan da ostatak sume isplati iz sopstvenih sredstava. Ukoliko je iznos računa za smeštaj manji, vaučer pokriva ceo iznos, a razlika do 5.000 dinara se ne može naknadno iskoristiti;
 5. Korisnik vaučera prijavu podnosi lično i tom prilikom stavlja na uvid, odnosno prilaže potrebnu dokumentaciju. Izuzetno, za korisnike prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, za ratne vojne invalide, za civilne invalide rata i penzionere podnošenje prijave i stavljanje na uvid potrebne dokumentacije može izvršiti drugo lice.
 6. Vaučer se može iskoristiti zaključno sa 20. 11. 2021. godine.
 7. Potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima JP „Pošta Srbije“ podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana, odnosno, period od dana podnošenja prijave do prvog dana korišćenja rezervisanog aranžmana ne sme da bude kraći od 30 dana.

Potrebna dokumenta:

 1. Pravilno ispunjen zahtev za dobijanje vaučera. Preuzmite prijavu za vaučer
 2. Potvrda rezervacije od hotela. (kontaktirati hotel na: 030/ 2150004, 030/ 2150005, 064/ 8110520 ili na info@balasevicrtanj.com)
 3. Poslednji penzioni ček ili potvrda o mesečnim primanjima ukoliko ste zaposleni. Preuzmite obrazac potvrde (za studente je potrebno priložiti i potvrdu o studiranju tj statusu prvog, drugog ili trećeg stepena, tekuće godine i fotokopiju stranice indeksa gde se vidi slika i lični podaci)
 4. Fotokopija lične karte ili pasoš

Važna napomena: Potrebno je prijaviti se u Pošti najmanje 30 dana pre željenog termina.

Rezervacija

Vaša rezervacija je poslata. Odgovorićemo vam u najkraćem roku.
Došlo je do greške. Proverite da li ste ispravno popunili obavezna polja i pokušajte ponovo.
Posetite Rtanj
Posetite Rtanj

Čekamo vas u etno hotelu Rtanj Balašević

Rezervišite