telephoneCONTACT: +381(0)30 215-00-04, +381(0)30 215-00-05
Rtanj Etno Centar

NOVO - SLANA SOBA!

Slana soba je specifično konstruisana prostorija u kojoj su tavanica, zidovi i pod obloženi solju sa ciljem imitacije atmosfere prirodne slane pećine. Slana terapija (haloterapija) koristi terapijske efekte speleoterapije (od latinske reči "spelenca"- pećina) jednog od najstarijih vidova vazdušne terapije koji se zasniva na boravku bolesnika u slanim rudnicima ili pećinama zbog lekovitog dejstva njihove mikroklime na zdravlje čoveka.

POGLEDAJTE DETALJE

EGZOTIČNI BAZEN ZA SVE VREMENSKE PRILIKE

U sklopu smeštaja gosti Etno Hotela Rtanj Balašević mogu besplatno koristiti sadržaje ekskluzivnih wellness tretmana. Gosti mogu koristiti Bazen sa pokretnim krovom, posebnim hidromasažnim efektima i egzotičnim enterijerom.

POGLEDAJTE DETALJE

HAJDUČKA KUĆA

Restoran kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i organizaciju seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje. U okviru Hajdučke kuće nudimo vam udoban smeštaj od 13 soba, kapaciteta 30 ležajeva. Sobe su kompletno opremljene (SAT TV, telefon, kupatilo).

Etno Hotel Rtanj Balašević

Po davnom predanju, u Crnorečkoj kotlini postojalo je 9 svetih mesta. Među tih devet, ubraja se i crkva posvećena Sv.Mučenicima Makavejima. Na raskršću četiri puta, Paraćin-Zaječar-Soko Banja-Jablanica, gde je nekada bila sagrađena, srušena je prilikom prolaza novog asfaltnog puta. Međutim, na tom mestu, narod od pamtiveka 14.avgusta dolazi iz cele Timočke krajine i šire, na osvećenje devet izvora i Liturgiju Sv.Mučenicima Makavejima. Crkva podignuta na današnjem mestu je zaostavštia porodice Balašević. Glavni ktitior i pokrovitelj celog projekta je Dragan Balašević.

RESTORAN I BAR

Sve naše usluge stoje vam na raspolaganju 24 sata. Naše ljubazno osoblje učiniće sve kako bi vam boravak ili samo porodični ručak kod nas ostali u lepoj uspomeni. Prijatan enterijer, dobra usluga i odličan izbor jela i pića. Preporučujemo tradicionalni srpski meni. Restoran raspolaže sa oko 200 mesta.

SAUNA, ĐAKUZI I PARNO KUPATILO

U sklopu kompleksa se nalazi mini SPA centar (parno kupatilo,sauna i đakuzi) i teretana.

SMEŠTAJ - Etno Hotel Rtanj Balašević

U okviru svog kompleksa Hotel sa tri zvezdice Etno Centar Rtanj nudi udoban smeštaj u 10 novosagradenih bungalova okruženih prirodom sa izuzetnim pogledom na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom.

SPORT I REKREACIJA - Etno Hotel Rtanj Balašević

Hotel Etno Centar Rtanj Balašević raspolaže sa 2 teniska terena na otvorenom, terenom za odbojku, košarku i mali fudbal. Gostima su na raspolaganju bilijar sala i sala za stoni tenis.

VAJAT - Etno Hotel Rtanj Balašević

Vajat u svom autentičnom prostoru pruža mogućnost pripreme tradicionalnih Srpskih specijaliteta, organizovanje specijalnih večera i ručkova. Vajat raspolaže sa 30 sedećih mesta. Gostima je na raspolaganju istorija na dlanu sa svim svojim originalnim obeležjima.

BAZEN SA HIDROMASAŽERIMA

U sklopu našeg wellness centra otvoren je novi bazen sa hidromasažerima. Dođite da se opustite i uživate tokom leta kod nas.